Blieck Context – Stephanie de Blieck

Wie?
Stephanie de Blieck, 35. Gek op koffie, social media apps, mijn peuterzoon en dreumesdochter, koken, lang natafelen, zonnestralen en de groene Utrechtse wijk Overvecht.

Wat?
Tekstbureau Blieck Context, gericht op tekst en online communicatie. Daarin pak ik alle facetten mee: van tekstschrijven, strategieën opstellen en projectcoördinatie tot social media, SEO en online adverteren (o.a. Adwords en Facebook).

Waar?
Mijn kantoor is gevestigd in Utrecht, maar ik vind het geen probleem om ook op locatie te werken. Dat zorgt bijvoorbeeld voor meer persoonlijk contact en inzicht in (de behoeften van) het bedrijf. En zeg nou zelf; samen een kopje koffie drinken is toch gezelliger dan alleen?

Wanneer?
Blieck Context is in 2015 door mij opgericht. Daarvoor werkte ik onder meer als webredacteur en online projectmanager bij een communicatiebureau, onderwijsinstelling en –stichting, en enkele commerciële bedrijven.

Waarom?
Na zo’n 10 jaar werken in loondienst begon het te kriebelen. Meer flexibiliteit en meer focus op mijn interesses en expertises, dat wilde ik. Met mijn liefde voor schrijven en online ervaring was de keuze voor een tekstbureau met focus op online snel gemaakt.

Meer weten over mijn achtergrond? Ontmoet mij op LinkedIn – Stephanie de Blieck.

Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
~
Confucius, Chinees filosoof

Over_rond