Wie?
Stephanie de Blieck, 40 jaar. Gek op koffie, mijn 2 kids, koken, lang natafelen (met een wijntje), rolschaatsen, zonnestralen en wandelen in het groen.

Wat?
Blieck Context, gericht op tekst en online communicatie. Dat gaat van tekstschrijven tot projectmanagement, en van webcare tot het ontwikkelen van een contentmarketingstrategie. Mijn interesse en ervaring ligt in vastgoed, zorg en onderwijs.

Waar?
Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis of vanuit een fijne flexplek in het mooi plaatsje Houten of in Utrecht. Ik werk ook graag op locatie bij mijn opdrachtgevers. Dat heeft als voordeel: persoonlijk contact en inzicht in de behoeften van de organisatie. Een zeg nou zelf; samen een kopje koffie drinken is toch gezelliger dan alleen?

Waarom?
Na 10 jaar in loondienst begon het te kriebelen. Meer flexibiliteit en meer focus op mijn interesses en expertise, daar zag ik voldoening in. En dat klopt! Ik vind het heerlijk om als freelancer in de communicatie mijn eigen tijd in te delen, en te kiezen voor de projecten die echt bij mij passen.

Kan ik op het gebied van tekst en communicatie iets voor jou betekenen? Op afstand of interim? Neem contact op!